Αναβαθμίστε την εικόνα σας σε Εκθέσεις & Συνέδρια

Αποκτήστε μία ανταγωνιστική και δυναμική παρουσία σε όλες τις εκθέσεις & τα συνέδρια με τα Φορητά Συστήματα Multiplo.

Συστήματα Προβολής για Εκθέσεις & Συνέδρια

Στο Multiplo, αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την ανάγκη σας για μία δυναμική και ανταγωνιστική παρουσία σε εκθέσεις και συνέδρια, για αυτό δημιουργήσαμε το πιο καινοτόμο σύστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σας για κάθε σας συμμετοχή στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Τα εντυπωσιακά συστήματα Multiplo αποτελούν την ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε το μοντέρνο design με καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και να αποκτήσετε ένα σύστημα για να καλύψετε διαφορετικές ανάγκες. Η πρακτικότητα τους σε συνδυασμό με την αισθητική τους δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα σας ξεχωρίσει έναντι του ανταγωνισμού.

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, από ολόκληρα Εκθεσιακά Περίπτερα και Προωθητικά Booths μέχρι μεμονωμένα στοιχεία που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας, όπως LED Backdrops, Banners, Lightboxes, Promo Stands, Κύβους και Πυλώνες.

Φορητά Εκθεσιακά Περίπτερα

Tα εκθεσιακά περίπτερα Multiplo δημιουργούν μία ξεχωριστή οπτική εμπειρία και σας βοηθούν να ενισχύσετε την παρουσία σας σε κάθε είδους έκθεση.

Το περίπτερο αποτελείται από αποσπώμενα κομμάτια, με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη περιπτέρου ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο.

Ιδανικά για όλους εσάς που λαμβάνετε μέρος σε πάνω από δύο εκθέσεις ετησίως και θέλετε κάθε φορά να χρησιμοποιείτε και να προσαρμόζετε το ίδιο σύστημα σε διαφορετικούς χώρους καλύπτωντας τις ίδιες ή νέες επικοινωνιακές ανάγκες.

 • Επαναχρησιμοποιούμενα
 • Επεκτάσιμα
 • Εύκολη Μεταφορά σε Βαλίτσες
 • Εύκολη Αλλαγή Εκτυπώσεων

Συνεδριακά Booth

Για το πιο χρηστικό και μοντέρνο σύστημα που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε κάθε συνέδριο, επιλέξτε τα Multiplo Booths.

Είναι επαναχρησιμοποιούμενα και αποτελούνται από πολλαπλές δομές Multiplo, όπως backdrops, promo stands και κύβους, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό σημείο επαφής για τους επισκέπτες της κάθε εκδήλωσης.

Ιδανικά για να ενισχύσουν την παρουσία σας και να επικοινωνήσουν τα μηνύματά σας με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Χρησιμοποιήστε τα ξανά και ξανά και καλύψτε διαφορετικές ανάγκες προβολής.

 • Εύκολη Αλλαγή Εκτυπώσεων
 • Φορητά & Επαναχρησιμοποιούμενα
 • Εύκολη Συναρμολόγηση Χωρίς Εργαλεία
 • Εύκολη Μεταφορά & Αποθήκευση
εκθεσιακα καπελα

Συστήματα Ανάρτησης

Τα εντυπωσιακά συστήματα ανάρτησης Multiplo διαθέτουν πολύ ελαφριά κατασκευή από profile αλουμινίου με ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα και LED φωτισμό, που τα καθιστά ιδανικά για την ενίσχυση της προβολής σας σε μέρη με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο για να αλλάζουν μεγέθος και εκτυπώσεις, ώστε να επαναχρησιμοποιούνται και να προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικούς χώρους και να υποστηρίζουν νέες επικοινωνιακές δραστηριότητες κάθε φορά.

Ανακαλύψτε τα διαφορετικά σχέδια των αναρτήσεων και εμπνευστείτε!

 • Ελαφριά Κατασκευή από Profile Αλουμίνιου
 • Εύκολο Στήσιμο
 • LED Φωτισμός

Το Απόλυτο Σύστημα Οπτικής Επικοινωνίας για Εκθέσεις & Συνέδρια

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες προβολής σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ