Αναβαθμίστε την εικόνα σας σε όλες τις Εκθέσεις

Αποκτήστε μία ανταγωνιστική και δυναμική παρουσία σε όλες τις εκθέσεις με τα Φορητά Συστήματα Multiplo.

Συστήματα Προβολής για Εκθέσεις

Στο Multiplo, αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την ανάγκη σας για μία δυναμική και ανταγωνιστική παρουσία σε όλες τις εκθέσεις, για αυτό δημιουργήσαμε το πιο καινοτόμο σύστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σας για κάθε σας συμμετοχή στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Τα εντυπωσιακά συστήματα Multiplo αποτελούν την ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε το μοντέρνο design με καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και να αποκτήσετε ένα σύστημα για να καλύψετε διαφορετικές ανάγκες. Η πρακτικότητα τους σε συνδυασμό με την αισθητική τους δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα σας ξεχωρίσει έναντι του ανταγωνισμού.

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, από ολόκληρα Εκθεσιακά Περίπτερα και Προωθητικά Booths μέχρι μεμονωμένα στοιχεία που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας, όπως LED Backdrops, Banners, Lightboxes, Promo Stands, Κύβους και Πυλώνες.

Φορητά Εκθεσιακά Περίπτερα

Tα εκθεσιακά περίπτερα Multiplo δημιουργούν μία ξεχωριστή οπτική εμπειρία και σας βοηθούν να ενισχύσετε την παρουσία σας σε κάθε είδους έκθεση.

Το περίπτερο αποτελείται από αποσπώμενα κομμάτια, με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη περιπτέρου ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο.

Ιδανικά για όλους εσάς που λαμβάνετε μέρος σε πάνω από δύο εκθέσεις ετησίως και θέλετε κάθε φορά να χρησιμοποιείτε και να προσαρμόζετε το ίδιο σύστημα σε διαφορετικούς χώρους καλύπτωντας τις ίδιες ή νέες επικοινωνιακές ανάγκες.

 • Επαναχρησιμοποιούμενα
 • Επεκτάσιμα
 • Εύκολη Μεταφορά σε Βαλίτσες
 • Εύκολη Αλλαγή Εκτυπώσεων

Συστήματα Ενίσχυσης Περιπτέρου

Για να ξεχωρίσετε σε κάθε έκθεση που λαμβάνετε μέρος, αρκούν κάποια στοιχεία που θα ενισχύσουν την παρουσία του περιπτέρου, θα επικοινωνήσουν με τον κατάλληλο τρόπο τα μηνύματα σας και θα εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων Multiplo, όπως φωτεινά banners, backdrops, εκθεσιακές αναρτήσεις, κύβους, πυλώνες και promo stands.

Με τα Φωτεινά Συστήματα Προβολής Multiplo, θα καταφέρερετε να αλλάξετε εντελώς την όψη του εκθεσιακού σας περιπτέρου και θα ξεχωρίσετε έναντι του ανταγωνισμού με λίγα μόνο επιπλέον στοιχεία.

 • Εύκολη Αλλαγή Εκτυπώσεων
 • Φορητά & Επαναχρησιμοποιούμενα
 • Εύκολη Συναρμολόγηση Χωρίς Εργαλεία
 • Εύκολη Μεταφορά & Αποθήκευση
led volumes, promostands
εκθεσιακα καπελα

Συστήματα Ανάρτησης

Τα εντυπωσιακά συστήματα ανάρτησης Multiplo διαθέτουν πολύ ελαφριά κατασκευή από profile αλουμινίου με ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα και LED φωτισμό, που τα καθιστά ιδανικά για την ενίσχυση της προβολής σας σε μέρη με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο για να αλλάζουν μεγέθος και εκτυπώσεις, ώστε να επαναχρησιμοποιούνται και να προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικούς χώρους και να υποστηρίζουν νέες επικοινωνιακές δραστηριότητες κάθε φορά.

Ανακαλύψτε τα διαφορετικά σχέδια των αναρτήσεων και εμπνευστείτε!

 • Ελαφριά Κατασκευή από Profile Αλουμίνιου
 • Εύκολο Στήσιμο
 • LED Φωτισμός

Το Απόλυτο Σύστημα Οπτικής Επικοινωνίας για Εκθέσεις & Συνέδρια

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες προβολής σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ