Μία Νέα Οπτική Εμπειρία Retail

Ανακαλύψτε τα συστήματα προβολής Multiplo και δημιουργήστε μοναδικούς χώρους retail που θα εντυπωσιάσουν τους καταναλωτές.

Η απόλυτη οπτική εμπειρία retail για όλα τα καταστήματα και τις βιτρίνες σας.

Πέρα από ένα σημείο συναλλαγής, τα καταστήματα γίνονται σημεία εμπειρίας για τους καταναλωτές. Σε αυτά τα σημεία, οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγοραστές τους.

Μέσω της μακρόχρονης εμπειρίας μας στο χώρο, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας εντός των καταστημάτων με το καινοτόμο σύστημα Multiplo που καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις για σύγχρονη αισθητική και απόλυτη λειτουργικότητα.

Τα συστήματα μας προσθέτουν υψηλή αξία στα καταστήματα λιανικής δημιουργώντας εντυπωσιακές φωτεινές εικόνες που κερδίζουν τις εντυπώσεις και κάνουν τους καταναλωτές να θέλουν να επιστρέψουν στο χώρο σας ξανά και ξανά.

Instore Προβολή

H ορθή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών εντός ενός καταστήματος μπορεί να κάνει τη διαφορά επηρεάζοντας θετικά τους αγοραστές όταν πρόκειται να λάβουν την απόφασή τους.

Για να καλύψετε τις ανάγκες προβολής σας στο σημείο πώλησης, προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων Multiplo από LED Banners, Σήμανση Ραφιού και Πάγκου, Lightboxes μέχρι και Φωτεινές Οροφές.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες σας, προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών προβολής σας και της διακόσμησης του χώρου σας.

 • Ελαφρύ Profile Αλουμινίου
 • Επαναχρησιμοποιούμενη Εκτύπωση σε Ύφασμα
 • Εύκολη Εγκατάσταση & Μεταφορά

Βιτρίνες καταστημάτων

Η εικόνα της βιτρίνας ενός καταστήματος είναι καθοριστικός παράγοντας για να προσελκύσει το κοινό εντός του καταστήματος και να μείνει χαραγμένη στο νου του.

Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μας, έχουμε βοηθήσει πλήθος καταστημάτων να βελτιώσουν την οπτική εμπειρία στις βιτρίνες τους και να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λαμβάνοντας τα σχέδια σας και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες σας, προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας, όπως LED Bacdkrops και Banners, Επιτοίχια ή Εντοιχισμένα Lightboxes και Φωτεινούς Κύβους που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές με τη minimal αισθητική τους.

 • Εύκολη Αλλαγή Εκτυπώσεων
 • Επαναχρησιμοποιούμενες Εκτυπώσεις
 • LED Φωτισμός

Βιτρίνες καταστημάτων

Η εικόνα της βιτρίνας ενός καταστήματος είναι καθοριστικός παράγοντας για να προσελκύσει το κοινό εντός του καταστήματος και να μείνει χαραγμένη στο νου του. Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μας, έχουμε βοηθήσει πλήθος καταστημάτων να βελτιώσουν την οπτική εμπειρία στις βιτρίνες τους και να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Λαμβάνοντας τα σχέδια σας και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες σας, προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας από LED bacdkrops και banners, κρεμαστά, επιτοίχια ή εντοιχισμένα light boxes και φωτεινούς κύβους που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές με τη minimal αισθητική τους.

 • Εύκολη Αλλαγή Εκτυπώσεων
 • Επαναχρησιμοποιούμενες Εκτυπώσεις
 • LED Φωτισμός

Pop Up Stores & Εμπορικά Κέντρα

Η τεχνογνωσία μας στο λιανικό εμπόριο μας επιτρέπει να δημιουργούμε σημεία πώλησης με υψηλή αισθητική για pop-up stores και εμπορικά κέντρα.

Aντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του χώρου σας και δημιουργούμε επαναχρησιμοποιούμενες λύσεις προσαρμόσιμες σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά με μεμονωμένα στοιχεία, όπως Φωτεινά Backdrops, Lightboxes, Banners και Κύβους, ακόμη και ολόκληρα Προωθητικά Booth.

 • Επεκτάσιμα & Προσαρμόσιμα Συστήματα σε κάθε χώρο
 • Φορητά Συστήματα
 • Εύκολη Συναρμολόγηση Χωρίς Εργαλεία
 • Εύκολη Μεταφορά & Αποθήκευση

Το Απόλυτο Σύστημα Προβολής Εντός των Καταστημάτων σας.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις οπτικής επικοινωνίας σε κάθε χώρο retail.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ