Ο πιο εντυπωσιακός τρόπος διακόσμησης για όλους τους χώρους!

Μεταμορφώστε την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας με τα lightboxes Multiplo.

Καινοτόμες λύσεις που θα δημιουργήσουν μοναδική αισθητική στους χώρους σας.

Είτε μιλάμε για ένα κατάστημα retail, ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, ένα εμπορικό ή ιατρικό κέντρο ή απλά μία κατοικία, η διακόσμηση ενός χώρου είναι βασικός παράγοντας για να ξεχωρίσει ο χώρος σας και να δημιουργήσει μία μοναδική οπτική και αισθητική εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Με τα Φωτεινά Συστήματα Multiplo, μπορείτε να μεταμορφώσετε το χώρο σας και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό περιβάλλον που θα χαραχθεί στη μνήμη του κάθε επισκέπτη.

Φανταστείτε τον χώρο που θέλετε και αφήστε μας να τον κάνουμε πραγματικότητα για εσάς.

Φωτεινές Οροφές

Για να μεταμορφώσετε την εσωτερική σας διακόσμηση ή να ενισχύσετε το φωτισμό στο χώρο σας με ένα καινοτόμο και εντυπωσιακό τρόπο, επιλέξτε τις φωτεινές οροφές Multiplo.

Ο LED Φωτισμός διαχέεται μέσα από το φωτοδιαπερατό ύφασμα και αναδεικνύει εικόνες υψηλής ποιότητας που κάνουν τον κάθε χώρο ξεχωριστό. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα επιπλέον στοιχείο φωτισμού.

  • Profile αλουμινίου 
  • Υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα με το εικαστικό της επιλογής σας
  • LED Φωτισμός για υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη διάρκεια ζωής

Επιτοίχιες & Εντοιχισμένες Εφαρμογές Διακόσμησης

Για χώρους υψηλής αισθητικής με το πιο καινοτόμο σύστημα προβολής, επιλέξτε τα επιτοίχια και εντοιχισμένα lightboxes Multiplo.

Το εικαστικό της επιλογής σας παίρνει ζωή με το LED φωτισμό και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ιδανικά για να ενδυναμώσουν τα επικοινωνιακά σας μηνύματα, την εσωτερική σας διακόσμηση και την εταιρική σας ταυτότητα.

  • Εντυπωσιακός LED Φωτισμός
  • Εικόνες Υψηλής Ποιότητας
  • Εύκολη Αλλαγή Εικαστικών

Διαρρύθμιση Χώρων

Για να μετατρέψετε τη διαρρύθμιση των εσωτερικών σας χώρων με ξεχωριστό στιλ και να δημιουργήσετε χώρους υψηλής αισθητικής, χρησιμοποιήστε τα διαχωριστικά χώρου Multiplo.

Διαθέτουν profile αλουμινίου με διάφανη πλαστική μεμβράνη που αλλάζει πολύ εύκολα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης πάνω στην επιφάνειά της. Επιπλέον, η μεμβράνη μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή από αδιαβροχοποιημένο ύφασμα για Multiplo τυπωμένο ή ατύπωτο για να δημιουργήσετε νέες εικόνες και να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο χώρο σας.

  • Ελαφριά Κατασκευή από Profile Αλουμίνιου
  • Δυνατότητα Ψηφιακής Εκτύπωσης 
  • Συνδυασμός χρωμάτων και υλικών

Το Απόλυτο Σύστημα Διακόσμησης για Όλους τους Χώρους

Είμαστε εδώ για να δώσουμε καινοτόμες λύσεις για την εσωτερική σας διακόσμηση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ