ΕΣΩ 2023, συνέδριο αρχιτεκτονικής με το Multiplo Να συμμετέχει με booth

Η ΕΣΩ, μία  ημερίδα – θεσμός για την αρχιτεκτονική και το interior design, επιστρέφει για 11η χρονιά, στις 24 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η Evin Ιντζόγλου με το brand  Multiplo, θα στηρίξει ως Δημιουργικός Συνεργάτης  και επίσημος κατασκευαστής των εκθεσιακών περιπτέρων της ημερίδας για άλλη μία φορά αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Επιπρόσθετα της χορηγικής συμμετοχής, η παρουσία της εταιρείας μας θα περιλαμβάνει και ένα φορητό promo booth, στο οποίο θα είναι συνεργάτες του Multiplo για να σας ενημερώσουν για τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές που έχει το brand. Στο booth μας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στην πράξη πως μπορείς απλά με ένα backdrop, ένα promostand και ένα κύβο να έχεις ένα πλήρως λειτουργικό φορητό booth για συνέδρια, το οποίο αποθηκεύεται σε βαλίτσα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ SHOW ROOM ΤΟΥ MULTIPLO

Επίσης, μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση με τους συνεργάτες της Multiplo στο showroom μας για να δείτε από κοντά τις λύσεις που προσφέρει σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές για βιτρίνες καταστημάτων, καταστήματα λιανικής, αλλά και ιατρικούς χώρους. Με την επίσκεψη στο showroom, οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με το πώς το ευέλικτο σύστημα της Multiplo μπορεί να ενισχύσει διάφορους αρχιτεκτονικούς χώρους. Δείτε περισσότερα για αυτό εδώ 

ceiling panel

Συνολικά, η ΕΣΩ, η ετήσια συνάντηση αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική και το interior design, έρχεται για μια ακόμα φορά να εμπνεύσει και να συνδέσει τους αρχιτέκτονες και τους interior designers στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με την Multiplo ως επίσημο κατασκευαστή περιπτέρων και Δημιουργικό Συνεργάτη, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές μέσω ενός φορητού promo booth. Επιπλέον, μπορούν να επισκεφθούν το showroom της Multiplo για να δουν από κοντά τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει σε διάφορους αρχιτεκτονικούς χώρους. Η συμμετοχή στην HΕΣΩ υπόσχεται να προσφέρει νέες ιδέες, έμπνευση και δημιουργική ανταλλαγή ιδεών για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα ΕΣΩ 2023https://esw.gr/